Despre noi

Sales Factory: cine suntem?

Sales Factory oferă un portofoliu de branduri de frumusețe provocatoare care generează niveluri ridicate de loialitate a consumatorilor si care reflectă valorile companiei noastre. Fiecare brand răspunde nevoilor specifice ale consumatorului printr-o combinație unică de natură, știință și ani de experiență.

Mărcile noastre sunt disponibile în principalele lanțuri de magazine de produse de frumusete, în farmacii, în librării, în aeroporturi, pe strada principală în magazine de cadouri sau florării, pe platformele comercianților electronici globali și pe propriul nostru site de comerț electronic*.
*în lucru

VALORILE noastre:

  • PARTENERIATUL PE TERMEN LUNG

Credem în construirea de relații pe termen lung.În cele din urmă, succesul pentru brandul tău va conduce la succesul nostru! l  ABORDAREA PERSONALIZATĂFiecare brand este diferit, cu o poveste și o cultură unică, de aceea investim timp pentru o cunoastere aprofundata. Acest lucru ne permite să promovăm brandul mai eficient, atingând astfel adevăratul potențial al acestuia.

  • SELECTIVITATE

Ne concentram pe produse care oferă soluții de înaltă performanță, în care credem, care depășesc nevoile și așteptările consumatorilor. Lucrăm cu parteneri care reflectă calitatea produselor pe care le distribuim.

  • DIVERSITATE, ETICĂ ȘI INCLUZIUNE

Promovăm oameni diverși, minți pozitive, momente colorate. Creăm o atmosferă în care oamenii se simt respectați și prețuiți, se simt sănătoși, confortabil și în siguranță la locul de muncă.

  • SUSTENABILITATE

Suntem conștienți de impactul pe care afacerea noastră îl are asupra mediului și acționăm cu responsabilitate. Refolosim și reciclăm toate ambalajele de carton, lemn, mase plastice, sticlă, metal. Susținem politicile de sustenabilitatea ale partenerilor nostri și demersurile lor de limitare a surselor de poluare. În vederea limitarii emisiilor de CO2, limităm la maximum transporturile care nu sunt necesare. Suntem sustinatorii ai egalitatilor de sanse si drepturi intre sexe. Ne pasă de lumea în care trăim, ne dorim un mediu mai curat și mai sănătos.

MISIUNEA noastră este să continuăm să creștem și să aducem in fața consumatorilor produse de frumusețe, cosmetice și de îngrijire a pielii, inovative, contemporane, moderne, rafinate. Suntem mereu în căutarea unor mărci inovatoare și interesante și căutăm să le ajutăm să-și dezvolte prezența în Romania, valorificând înțelegerea profundă a nevoilor consumatorilor și parteneriatul de succes pe care il avem cu clientii noștri.                 

Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru că ne-au ales și sperăm ca brandurile noastre sa adauge un strop de culoare, emoție sau bine in aceste vremuri dificile.